Gastvrouw en Gastheren

Professionele Gastvrouwen en/of Gastheren op uw evenement of locatie?
Voel u welkom bij Heli-Vos

U vindt onze gastvrouwen en gastheren bijvoorbeeld op Covid-teststraten, priklocaties, bij kleinschalige en grote evenementen, beurzen, zakelijke bijeenkomsten, concerten en voor een breed publiek. Een concert van het filharmonisch orkest in de Doelen is nu eenmaal een ander concert dan Concert@Sea om maar een voorbeeld te noemen. Heli-Vos biedt gastvrouwen en -heren die aansluiten bij uw publiek.

Goed gastheerschap bij uitstek iets voor vrouwen?

Een vrouw mag in de regel wellicht voorkomender en charmanter zijn dan de doorsnee-man; toch zijn er voldoende heren die de rol van gastheer waardig en plezierig kunnen vertolken. Heli-Vos biedt daarom gastheren en gastvrouwen aan voor uiteenlopende evenementen, bijeenkomsten, voorzieningen en locaties.

Beleefd, voorkomend en gastvrij

Mensen die ergens aankomen welkom heten, verwijzen, helpen en/of assisteren is een waardevol moment voor de gast én voor degene die de gast ontvangt: u of uw organisatie bijvoorbeeld. Veel mensen die aankomen op een nieuwe, voor hen vreemde locatie, zijn onzeker, hebben vragen, opmerkingen of hebben gewoon zin in een praatje. Het is dan wel zo prettig als er mensen zijn die herkenbaar zijn als gastvrouwen en gastheren en die zich verdienstelijk opstellen en pro-actief opereren zonder opdringerig te zijn.

Dit kunnen de gastvrouwen en gastheren van Heli-Vos zijn. Onze mensen zijn geselecteerd op deze karaktereigenschappen. Daarnaast worden zij duidelijk geïnstrueerd en geïnformeerd zodat zij op alle vragen passende en duidelijke antwoorden hebben.

Verzorgt ontzorgen

Een goede gastvrouw of gastheer stemt haar of zijn verschijning af op het te verwachten publiek. Niet ‘under en niet over dressed’ en netjes verzorgd. De gastheer of gastvrouw dient immers representatief te zijn voor degene die hij of zij vertegenwoordigt? Die rol kan elke gastvrouw of -heer van Heli-Vos professioneel uitvoeren.

Wilt u meer weten?

Bel of mail en voel u welkom.

CONTACT

Heli-Vos

Vraag hier om uw offerte voor (Evenementen) Verkeersregelaars, Brand- en Veiligheidswachten of Gastvrouwen en Gastheren. De Heli-Vos gecertificeerde brand- en veiligheidswachten zijn actief in heel Nederland.

Met spoed een oplossing?

  • info@heli-vos.com

  • 0113 40 50 40