Verkeersregelaars

Heeft u Landelijk Bevoegde Verkeersregelaars nodig? Heli-Vos helpt!

Iedere Heli-Vos Verkeersregelaar is adequaat opgeleid.  Onze Verkeersregelaars staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor U klaar. Op het alarmnummer: 0113 40 50 40 kunt u ons dag en nacht bereiken, wij garanderen onmiddellijke inzetbaarheid
Onze Verkeersregelaars zijn tot op het bot gemotiveerd en hebben een VCA-certificaat op zak. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan sociale vaardigheden en zijn deze Verkeersregelaars en levert daarbij een veilig gevoel.

Onze Verkeersregelaars hebben ruime ervaring en niet alleen met verkeer regelen. Zij zijn het visitekaartje van Heli-Vos en staan voor integriteit, zijn communicatief sterk en vakbekwaam.

Heeft u gekwalificeerde Landelijk Bevoegde Verkeersregelaars nodig? Bel gerust: 0113 40 50 40 of mail: info@heli-vos.com

CONTACT

Heli-Vos

Vraag hier om uw offerte voor (Evenementen) Verkeersregelaars, Brand- en Veiligheidswachten of Gastvrouwen en Gastheren. De Heli-Vos gecertificeerde brand- en veiligheidswachten zijn actief in heel Nederland.

Met spoed een oplossing?

  • info@heli-vos.com

  • 0113 40 50 40